Bardiensten -2018


Bardiensten bij LTV De Merenwijk - seizoen 2018 

Sinds het seizoen 2015 zijn alle leden van onze vereniging van boven de 18 jaar en onder de 70 jaar verplicht om twee bardiensten te draaien per seizoen. Er is de mogelijkheid om de bardiensten af te kopen à € 25,- per bardienst, maar het heeft uiteraard de voorkeur dat iedereen zijn/haar steentje bijdraagt aan de vereniging. De 'afkoopsom' van € 50,- wordt vooraf geïncasseerd, samen met de contributie en door het draaien van de twee verplichte bardiensten, wordt de afkoopsom aan het einde van het seizoen teruggestort.

Door de overgang naar de nieuwe KNLTB-Club App-omgeving is opgeven voor de bardiensten zeer eenvoudig. Eenmaal ingelogd op  mijn.knltb.club (club even opzoeken) is er een kalender te zien, met daarin de bardiensten. Blauw is een dienst waarvoor je je al hebt ingeschreven, Wit is een dienst die ingevuld is en Groen is een dienst waar nog mensen voor gezocht worden.
Uitgebreide informatie vind je hier: Hoe-werkt-het-zelf-inplannen-van-een-bar-dienst-door-leden

Leden zonder barplicht, maar die toch graag bardienst willen doen, kunnen zich uiteraard ook aanmelden via de bardienstplanner. Helaas nog niet beschikbaar op de App, dus handigste op vanaf een pc naar voornoemde adres te gaan.

Bij vragen of opmerkingen mail naar: [email protected]
 
Deze bardienstplicht is met een meerderheid van stemmen tijdens de ALV van 23.1.2015 goedgekeurd. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

071-5212550

LTV De Merenwijk

Merendonk 173
2317 XW Leiden