Bardiensten


Bardiensten bij LTV De Merenwijk 

Bardienst draaien = leuk!!!

Tijdens een bardienst op LTV De Merenwijk kom je in contact met veel gezellige leden en draag je een steentje bij aan het succes van onze vereniging. De barcommissie is afgelopen periode hard aan de slag gegaan met instructies voor de bardiensten. Inmiddels zijn er per bardienst instructies, is er een beknopte instructie voor de kassaterminal en ook m.b.t. de biertapinstallatie (dus ook het verwisselen van een fust!) zijn er inmiddels instructies gemaakt. Al deze instructies zijn (of komen zeer binnenkort) beschikbaar op de website. Ook zijn er altijd leden in de buurt om vragen aan te stellen of die je even willen helpen.  

Doordat onze vereniging vanaf seizoen 2019 het hele jaar open is (totdat de weersomstandigheden het toelaten) geldt de verplichting van drie bardiensten per lid per seizoen. Een tennisseizoen loopt van 1 januari t/m 31 december. Voor alle leden tussen 18 en 75 jaar geldt deze verplichting.

 

Bardiensten borg 

Aan het begin van het seizoen wordt er € 25,- per bardienst (totaal dus € 75,-) als borg gerekend, bovenop de contributie. Bij het voldoen van de drie bardiensten, schuift deze borg door naar het volgende seizoen. Bij het voldoen van minder dan drie bardiensten, wordt er een volgend seizoen € 25,- per minder/niet gedraaide dienst geïncasseerd, samen met de contributie.

LET OP; er wordt dus niet meer aan restitutie gedaan.

 

Diensten plannen

Ga naar https://mijn.knltb.club, zoek LTV De Merenwijk op en log in. Vervolgens zie je een kalender, met daarin de bardiensten.  
 
Blauw is een dienst waarvoor je je al hebt ingeschreven;
Wit is een dienst die ingevuld is;
Groen is een dienst waar nog mensen voor gezocht worden.  
 
Klik op de dienst die je wilt draaien en bevestig vervolgens via de ‘Inplannen’ knop.
 
Deze toelichting en aanvullende informatie vind je ook op https://support.knltb.club/nl/articles/2974-hoe-plan-ik-als-lid-een-dienst-in  
 
In het hieronder bijgevoegde PDF document vind je de barinstructie.
 
Bij vragen of opmerkingen mail naar: bar@ltvdemerenwijk.nl 
 
 
Barinstructie LTV de Merenwijk v. juni 2021.pdf
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 521 2550

LTV De Merenwijk

Merendonk 173
2317 XW Leiden

KVK-nummer

40445058