Clubkampioenschappen 2020

Clubkampioenschappen 2020 18 juli – 26 juli 

Van zaterdag 18 juli t/m zondag 26 juli vinden de jaarlijkse Clubkampioenschappen weer plaats op LTV de Merenwijk! Heb jij je al aangemeld? De inschrijving is geopend op www.toernooi.nl

Gedurende deze week kun je strijden om het clubkampioenschap in zowel het enkel- als het dubbelspel. Wil jij kans maken om een jaar lang te kunnen zeggen dat je de dames of heren kampioen bent van de club? Schrijf je dan via toernooi.nl in voor de Dames Enkel of Heren Enkel en/of een dubbelcategorie en maak kans op deze titel!

Naast de strijd om het clubkampioenschap spelen we op zaterdag 25 juli ook de fun poule! Dit is een dubbelspel (kan mix zijn) van 1 hoge en 1 lagere categorie deelnemer, waar minimaal 2 speelsterktes tussen zit. Hierdoor ontstaan leuke wedstrijdjes voor iedereen! Ook meespelen? Geef je op bij de toernooileiding of vermeld het bij je inschrijving. Meedoen aan deze poule is gratis, mits je voor minimaal 1 toernooi-onderdeel ingeschreven staat.

Graag horen we het van te voren als jullie een heerlijke stamppot willen eten op de club, dit is in principe elke dag mogelijk.

Vragen? Mail [email protected]


Groeten van de clubkampioenschapcommissie,

Anne, Taylor & Yentl

 

 Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 521 2550

LTV De Merenwijk

Merendonk 173
2317 XW Leiden