Clubkampioenschappen 2019

Clubkampioenschappen 2019  29 maart  – 5 april 

Van vrijdag 29 maart tot en met vrijdag 5 april vinden de jaarlijkse Clubkampioenschappen weer plaats op LTV de Merenwijk! Heb jij je al aangemeld? De inschrijving is geopend op www.toernooi.nl

Gedurende de week vóór de start van de zomercompetitie kun je strijden om het clubkampioenschap in zowel het enkel- als het dubbelspel. Wil jij kans maken om een jaar lang te kunnen zeggen dat je de dames of heren kampioen bent van de club? Schrijf je dan via toernooi.nl in voor de Dames Enkel of Heren Enkel en/of een dubbelcategorie en maak kans op deze titel!

Naast de strijd om het clubkampioenschap spelen we op zaterdag 30 maart ook de fun poule! Dit is een dubbelspel (kan mix zijn) van 1 hoge en 1 lagere categorie deelnemer, waar minimaal 2 speelsterktes tussen zit. Hierdoor ontstaan leuke wedstrijdjes voor iedereen! Ook meespelen? Geef je op bij de toernooileiding of vermeld het bij je inschrijving. Meedoen aan deze poule is gratis, mits je voor minimaal 1 toernooi-onderdeel ingeschreven staat.

Graag horen we het van te voren als jullie een heerlijke stamppot willen eten op de club, dit is in principe elke dag mogelijk.

Vragen? Mail [email protected]

We zien jullie allemaal graag vanaf de 29ste!
Groeten van de clubkampioenschapcommissie,

Anne, Caroline, Meia & Yentl