ALV keuze: Gravel onder afschot | maximaal €20 contributieverhoging | LED verlichting op baan 7 & 8 eind november

07 november 2022

Beste Leden,

Afgelopen woensdag 2 november 2022 hebben wij als club in de speciale ALV de definitieve beslissing genomen over de baansoorten voor de vernieuwing van de banen. Uit de zo goed als unanieme stemronde is gekomen dat wij voor ‘Gravel op afschot’ gaan. De banen worden op zijn vroegst in het najaar van 2023 vernieuwt. Dit kan echter ook later zijn aangezien er een grote drukte is onder de bedrijven die deze werkzaamheden namens de gemeente uitvoeren.

De renovatie kan echter wel voor extra kosten zorgen. Hierom hebben we ook samen een besluit genomen over de maximale contributieverhoging wanneer de nieuwe banen hierom vragen. Uit de stemronde is gekomen dat de aanwezige leden maximaal €20 bovenop de huidige contributie accepteren. Zoals ook al op de ALV aangegeven is, dit is echt het laatste noodmiddel als de gemeente in de onderhandelingen met geld gaat spelen. We zullen in de onderhandelingen natuurlijk eerst minimaal inzetten.

Verder is er medegedeeld dat we als club eindelijk LED verlichting gaan plaatsen op banen 7 en 8. De installatie van de verlichting zal op 28 november plaatsvinden. Over de LED verlichting zijn nog een aantal vragen gesteld die het bestuur nog zal onderzoeken, deze staan in de notulen weergegeven

.Als bestuur hopen wij via dit bericht alle leden goed te informeren voor vragen kunt u terecht bij de [email protected] en vergeet zeker niet om de notulen door te lezen. Hier in staan vele vragen die gesteld zijn In de ALV om zo dubbele vragen te voorkomen.

Namens het bestuur,
Rick Baller – Communicatie

ALV baansoorten 2 november 2022 Notulen, besluiten, Vragen en Antwoorden.docx

Nieuwscategorieën Clubnieuws Baannieuws

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 521 2550

LTV De Merenwijk

Merendonk 173
2317 XW Leiden

KVK-nummer

40445058