Bardienstplanning geopend!

06 maart 2019


Beste leden,

Nu de club langer open blijft, zijn er ook meer bardiensten om te vullen. Omdat wij als club graag met vrijwilligers de bar in eigen beheer houden, betekent dit dat er een aantal wijzigingen nodig zijn om een goede barbezetting te kunnen blijven bieden. Tijdens de ALV van 12 februari jl. zijn daarom onderstaande wijzigingen aangenomen.

Verhogen leeftijd bardiensten
Voor 2019 zullen er zo'n 760 tot 800 diensten ingevuld moeten worden. Met onze huidige ledenaantallen zijn er 900 diensten beschikbaar, wat nogal krap is. Om deze beschikbaarheid aan te vullen is er tijdens de afgelopen ALV besloten om de leeftijdsgrens van 70 jaar naar 75 jaar te verhogen. Dit betekent dat er van leden van 18 jaar tot 75 jaar wordt gevraagd om bardiensten te draaien.

Drie bardiensten per lid
Om het aantal beschikbare bardiensten verder te verhogen is er besloten om drie (in plaats van twee) bardiensten per lid te verlangen. Dit zorgt ervoor dat wij een betere beschikbaarheid hebben om de planning mee te vullen, zodat iedereen na het sporten kan blijven genieten van een lekkere versnapering. Dit betekent ook dat de 'borg' van € 50,--voor twee bardiensten naar € 75,-- voor drie bardiensten gaat. Anders dan voorgaande jaren wordt deze borg pas gerestitueerd wanneer het lidmaatschap wordt opgezegd of wanneer de leeftijd van 75 jaar wordt bereikt.

Inschrijving bardiensten geopend
Vanaf heden kan er worden ingeschreven  voor de bardiensten. Een aantal oudere leden heeft hier al gehoor aan gegeven en daar zijn we heel blij mee. Omdat de opening van het park nu wel heel dichtbij komt is de inschrijving per direct voor iedereen open. Het verzoek is dan ook om z.s.m. de diensten in te vullen. Klik hier voor aanvullende informatie.

Wij hopen er met z'n allen weer een gezellig jaar van te maken en rekenen op de hulp van onze gewaardeerde vrijwilligers. Indien jullie vragen hebben over dit bericht, of andere vragen over de bar-planning, kunnen jullie ons mailen op [email protected]. Uiteraard kunnen jullie ook altijd een van leden van de bar-planning aanspreken.


Met sportieve groet,
 
Bar-planning LTV

Kitty Verwoerd
Maarten Crum
Arnold Zoon
Alen Vlahovljak

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 521 2550

LTV De Merenwijk

Merendonk 173
2317 XW Leiden