Clubtoppers gezocht!

10 april 2022


De clichés zijn waar: velen handen maken licht werk. Onze vrijwilligers zijn het kloppende hart van de club, want zonder jou geen LTV.

Help jij ons mee LTV De Merenwijk de leukste tennisclub van Leiden te houden?

Communicatiecommissie
Wil je stiekem journalist worden? Ben jij de beste romanschrijver of vind je taal gewoon leuk en wil je er meer over leren? Geef je op voor de communicatiecommissie!  

Tijdsinvestering: naar verwachting 1 uur per week
Activiteiten: o.a. contentcreatie voor social media en de website
Meer weten? Mail naar [email protected]  

Fotografiecommissie
Ben jij die hobbyfotograaf die de emotie van die zwaarbevochten partij kan vastleggen? Die fotograaf die de gezelligheid van de club over kan brengen door middel van fotografie? We need you!  
                      
Tijdsinvestering: op oproepbasis, naar verwachting 1 uur per activiteit 
Activiteiten: Foto’s schieten ten behoeve van onze permanente promotiematerialen en contentcreatie voor social media en de website 
Meer weten? Mail naar [email protected]

Clubkampioenschappencommissie
Nadat we de voorjaarscompetitie achter de rug hebben willen we het nu toch wel voor eens en voor altijd helder hebben; we is nou de beste speler van de LTV? Wie is de clubkampioen? Voor de clubkampioenschappen die plaatsvinden tussen 11 en 18 juni zijn we nog op zoek naar commissieleden!

Tijdsinvestering: hels tussen 11 juni en 18 juni; maar het is het waard en je leert meteen de hele vereniging kennen!
Activiteiten: secure verenigingstoernooileider zijn, professioneel gangmaker zijn en alles in goede (tennis)banen leiden.
Meer weten? Mail naar [email protected]  

Evenementencommissie
Zonder jou geen LTV, maar zonder leuke activiteiten ook niet! Wil jij actief bijdragen aan het gezellige clubgevoel dat de LTV zo kenmerkt? Geef je dan op voor de evenementencommissie.

Tijdinvestering: op oproepbasis en in overleg
Activiteiten: promoten van evenementen, helpen in de voorbereiding en uitvoering van evenementen.
Meer weten? Mail naar [email protected] 

Parkbeheercommissie
We maken met z'n allen gebruik van ons fijne park. Het is echter niet vanzelfsprekend dat het park netjes en opgeruimd is. Daarvoor hebben we jou nodig.

Tijdsinvestering: 1 uur per week
Activiteiten: het wegbrengen van papier/karton en glas in de daarvoor bestemde containers, het legen en schoonmaken van afvalbakken, het aanvegen van paden, verwijderen van onkruid op de paden bij de tennisbanen etc.
Meer weten? Mail naar [email protected]

Barcommissie
Wie wil er na de training, wedstrijd of potje ladderen nou niet een lekker bakkie koffie of een goede bitterbal? Daarvoor hebben we natuurlijk wel wat handjes nodig! We zijn op zoek naar:

Dagvrijwilligers: de barcommissie zoekt enthousiaste leden die de club willen helpen als dagvrijwilliger. Op weekdagen van 12:30 tot 16:00 heeft de vereniging dagvrijwilligers nodig die diverse kleine werkzaamheden op en rond de kantine kunnen doen. Voor deze bijdrage ontvang je een kleine vergoeding. 

Chef keuken: de barcommissie is verder ook op zoek naar een enthousiaste chef keuken die onze club en de barcommissie verder helpt. Tijdens de competitie en toernooien willen we lekker eten blijven verzorgen en daar hebben wij hulp bij nodig.   

Barplanning: de barcommissie wil ook graag versterkt worden met een vrijwilliger, die de planning van de bardiensten over kan nemen en de barcommissie komt versterken.

Meer weten? Mail naar naar [email protected] 

Nieuwscategorieën Clubnieuws

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 521 2550

LTV De Merenwijk

Merendonk 173
2317 XW Leiden

KVK-nummer

40445058