De LTV krijgt LED Verlichting

12 juni 2019


Beste leden,

Een mooie ontwikkeling voor onze tennisvereniging; over enkele maanden zal de huidige - en inmiddels verouderde lichtinstallatie - vervangen worden door LED verlichting. Niet alleen geeft deze LED verlichting veel beter licht op de tennisbanen, maar tevens levert deze verlichting een aanzienlijke daling van het stroomverbruik (duurzaamheid) en derhalve een aanzienlijke kostenbesparing op. Zeker nu onze lichtinstallatie veel vaker gebruikt wordt, omdat ons park nu immers ook gedurende de donkere wintermaanden open is.

De afgelopen periode heeft een werkgroep, bestaande uit Peter Verbon (Bestuurslid Technische Commissie), Steven van ‘t Ende (Penningmeester), Frans Kroone (expert) en ondergetekende, een soort van aanbestedingstraject doorlopen met als doel de juiste keuze te maken welke soort verlichting en welke leverancier het beste past bij LTV de Merenwijk. De situatie van ons tennispark is immers nogal bijzonder, omdat veel woningen zeer dicht naast het park gelegen zijn en wij als goede buren bijvoorbeeld rekening dienen te houden met mogelijke lichthinder.

Uiteindelijk is onze keuze op Lumosa LED verlichting gevallen, welke geleverd zal worden door SportStroom. Naar verwachting zal de LED verlichting aan het einde van de zomer worden aangelegd. Ik zal jullie op de hoogte houden van de vorderingen.

Persoonlijk ben ik zeer blij met deze belangrijke verbetering voor onze mooie tennisvereniging, welke goed past in onze lange termijnvisie.   

Met sportieve groet,

Jan Koppenhol

Voorzitter LTV de Merenwijk

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 521 2550

LTV De Merenwijk

Merendonk 173
2317 XW Leiden