Friendly reminders | bardiensten al ingepland? | deadline Olympia Uitzendbureau 42e Merenwijk Open | BBQ 18 juni |

15 juni 2022


Tennisvrienden!
 
De deadlines vliegen ons om de oren! Des te belangrijker én uiteindelijk ook gezelliger dat je NU je telefoon, laptop etc. pakt om wat zaken te regelen om lekker te genieten op de LTV. 
 
>> Je kunt je alleen vanavond (15/6) nog opgeven voor de BBQ van aanstaande zaterdag (18/6) in verband met de inkopen. Het belooft een zonnige, gezellige dag te worden op de LTV. Geef je snel op via [email protected]ijk.nl.
 
>> Ook de deadline voor inschrijven voor het Open Toernooi komt eraan. Uiteraard superleuk als we zelf ook goed vertegenwoordigd zijn! De inschrijving loopt via toernooi.nl: 
Deadline: 17 juni 23.59
 
>> Voor beide evenementen zijn we nog druk op zoek naar mensen die ons willen helpen achter de bar. Zoals al eerder aangegeven ondervinden wij dat het erg moeilijk is diensten te vullen. We zijn dan ook verschrikkelijk trots op de groep vrijwilligers die er iedere keer weer staat. We zouden het leuk vinden als je daar deel van uit wilt maken! Plan je bardiensten in de app! Kom je er nou niet helemaal uit met de app, maar heb je wel een vrij uurtje? We helpen je graag via [email protected]
 
Groeten, 
 
Taylor Mae Bouwman 
Bestuurslid PR & Communicatie

Nieuwscategorieën Evenementennieuws

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 521 2550

LTV De Merenwijk

Merendonk 173
2317 XW Leiden

KVK-nummer

40445058