Geef je nu op: Pinkstertoernooi en Clubkampioenschappen

18 mei 2022


Tennisvrienden! Nog even en dan zijn we alweer bij het einde van de voorjaarscompetitie belandt. Niet getreurd, we hebben genoeg leuke tennisactiviteiten op de rol staan!

Wat denk je bijvoorbeeld van ons pinkstertoernooi op maandag 6 juni? Van 13:30 tot 16:30 spelen we een gezellig, maar competitief dubbeltoernooi. Met uiteraard na afloop lekkere borrelhapjes. Opgeven voor het pinkstertoernooi gaat via de KNLTB ClubApp-agenda. 

Ook in juni: de clubkampioenschappen! Een verkorte versie dit jaar in verband met het missen van wat handjes. Maar dat mag de pret niet drukken!

Des te blijer zijn we uiteraard met de lieve leden die hebben aangeboden te helpen! Zonder jullie geen LTV!

Op donderdag 16, vrijdag 17 en zondag 19 juni strijden de dubbels tegen elkaar voor de eer en een mooie prijs. Dit doen we door een maximale tijd van 90 min voor de wedstrijd, 2 sets, bij gelijk spel kijken we naar het aantal games.

Op zaterdag 18 juni maak je d.m.v. een supertiebreaktoernooi kans om als HE of DE met je naam op het bord in het clubhuis te komen of te wel eeuwige roem! Ook strijd om clubkampioen bij de jeugd wordt op zaterdag beslist!

Opgeven voor de clubkampioenschappen gaat via toernooi.nl. Klik op deze link. De inschrijving sluit op 7 juni om 23.59u. Specifieke vragen over de CKS mogen naar [email protected] 

Vanaf 21:00u zal op zaterdag 18 juni de DJ het feest starten voor de 46ste verjaardag van onze club en natuurlijk het vieren van de DE en HE clubkampioenen!

Kom je er nou niet uit met de app, of heb je nog andere vragen, of heb je toch nog wat uurtjes over op 6 juni, of 16, 17, 18, of 19 juni die je graag wil inzetten voor de club? Mail [email protected]

2022 Pinkster toernooi poster.pdf

Nieuwscategorieën Evenementennieuws

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 521 2550

LTV De Merenwijk

Merendonk 173
2317 XW Leiden

KVK-nummer

40445058