Maatregelen om geluidsoverlast en troep tegen te gaan

20 april 2023

Beste leden,

Helaas hebben wij een formele klacht binnengekregen over geluidsoverlast, in ieder geval over afgelopen zaterdagnacht. Daarbij hebben wij ook van onze vrijwilligers die het park schoonhouden ook klachten gekregen over de zeer ruime hoeveelheid peuken die zij moeten opruimen, en dat terwijl wij een rookvrij park zijn. 

Wij hebben de mogelijkeid om de bar open te houden tot 01:00 uur, maar wij hebben uitdrukkelijk geen 'vergunning' om geluidsoverlast te veroorzaken. We zijn ook geen cafe, we zijn een sportvereniging. Tevens zijn wij verantwoordelijk voor het welzijn van onze leden, bezoekers en omwonenden.

Ik wil graag dat wij met respect met elkaar omgaan, en zeker naar onze vrijwilligers die andersman rotzooi opruimen. Ik wil jullie namens de club nadrukkelijk vragen om rekening te houden met onze leden, vrijwilligers, bezoekers en omwonenden. Dit betekent ten minste;
1. Op vrijdag en zaterdagavond is de laatste ronde om 00:30 uur. De bar sluit om 01:00 uur.
2. Er mag niet meer via microfoons luidkeels worden 'meegezongen', het levert te veel overlast.
3. Roken op het park is niet toegestaan, doe dit buiten het toegangshek. Ruim je peuken op.
4. Na 21:00 uur de kantinedeuren dicht opdat we geen geluidsoverlast veroorzaken.
5. Ga niet met een slok op deelnemen aan het verkeer.

Waarschuwing: de klachten zijn ook bij de gemeente binnengekomen. We kunnen er zeker van zijn dat we in de komende periode meer zullen worden gecontroleerd. Bij herhaaldelijke overlast en onverantwoordelijk gedrag lopen wij het risico om onze vergunning kwijt te raken.

We zullen binnenkort op meer manieren attenderen waar iedereen rekening mee moet houden. In feite komt het erop neer dat iedereen gewoon rekening moet houden met de medemens, waaronder onze buren. Verziek het niet voor een ander.

Met vriendelijke groet,
Richard Binnekamp
Secretaris LTV de Merenwijk

Nieuwscategorieën Clubnieuws Evenementennieuws


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 521 2550

LTV De Merenwijk

Merendonk 173
2317 XW Leiden

KVK-nummer

40445058