NIEUW - kennismakingsactie Jeugd

27 april 2020


Beste Tennisvrienden,

Nu de jeugd t/m 18 jaar vanaf woensdag 29 april weer mag sporten hebben we een super leuke kennismakingsactie bedacht om kinderen kennis te laten maken met onze mooie sport.

Voor €20,- ontvangen kinderen van 6 t/m 17 jaar maar liefst vier tennislessen onder begeleiding van onze PTA trainers. De eerste lessen starten in de week van 4 mei, maar later aanmelden kan ook. Aanmelden voor deze mooie actie gaat via de website van PTA (www.ptatennis.nl).

Daarnaast hebben we ook een mooie aanbieding om direct lid te worden van onze mooie vereniging. Voor jeugd van 6 t/m 17 jaar is er nu een actietarief van €89,- en dan ben je een jaar lang lid, ontvang je 14 tennislessen en mag je deelnemen aan alle jeugdactiviteiten. Ook voor de leefdtijdsgroep van 4 tot 6 jaar kennen we een all-in pakket maar dan met 10 tennislessen en voor maar slechts €50,-. Aanmelden kan weer via de website van PTA. 

Heb je kinderen die graag willen kennismaken met de tennissport, of hebben jullie kinderen vriendjes en vriendinnetjes die wel proef willen draaien, zeg deze actie dan voort! Eerst toch nog vragen? Kijk voor meer informatie op onze website of bijgevoegde flyers of mail naar [email protected].

Met vriendelijke groet,

De Jeugdcommissie en de Trainers van PTA

LTV de Merenwijk aanbieding 89 euro[2708].pdf Flyer PTA.docx 4 lessen[2710].pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 521 2550

LTV De Merenwijk

Merendonk 173
2317 XW Leiden