nieuw winterlidmaatschap voor nieuwe leden

19 september 2018


Bij LTV de Merenwijk bestaat de mogelijkheid om gedurende de wintermaanden een winterabonnement af te sluiten om lekker in te wintermaanden te tennissen en kennis te maken met onze mooie club! Het winterlidmaatschap geeft van 1 oktober 2018 t/m 31 maart 2019, mits het weer het toelaat*, toegang tot de banen van LTV de Merenwijk. Het lidmaatschap bestaat verder uit een spelerspas (inclusief inschrijving KNLTB) waarmee u 7-dagen in de week overdag en in de avond een baan kunt afhangen en waarmee u deel kunt nemen aan (interne) toernooien en verenigingsactiviteiten.  

 

Winterabonnement

De kosten van het winterabonnement bedragen:  


Volwassen leden | €50,-
Jeugd leden | €25,-  
 

Inschrijven kan direct via het digitale aanmeldformulier op onze website. Vermeld bij aanmelding dat u winter lid wilt worden. Heeft u aanvullende vragen omtrent het winterlidmaatschap neem dan contact op met onze ledenadministratie via [email protected]  

 

Kennismakingspakketten

Daarnaast heeft tennisschool PTA ook speciale kennismakingspakketten samengesteld. Het kennismakingspakket bestaat uit een lidmaatschap bij LTV de Merenwijk voor de periode van 1 oktober 2018 t/m 31 december 2018* en een lesaanbod. De kosten van deze pakketten bedragen:  

 

Volwassenen (inclusief 8 lessen) | €99,-
Jeugd(inclusief 8 lessen) | €49,-
 

Interesse in het kennismakingspakket? Neem dan contact op met tennisschool PTA. De aanmelding verloopt rechtstreeks via de website van de tennisschool PTA. Heeft u eerst nog aanvullende vragen neem dan contact op met trainers van PTA via [email protected]  

 

*Let op: na periodes van regen, sneeuw, vorst en dooi kunnen banen langere tijd onbespeelbaar zijn ondanks eventueel goed tennisweer.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

071-5212550

LTV De Merenwijk

Merendonk 173
2317 XW Leiden