nieuwe kassa

06 mei 2019


Beste Merenwijkers,

Sindskort hebben wij een nieuwe kassa in gebruik genomen. De hoofdreden hiervoor was dat de oude kassa nog op Windows XP draaide en dit zowel door Microsoft als door Twelve (leverancier van de kassa), niet meer onderhouden werd. Hierdoor werd het risico op storingen en veiligheidslekken te groot.
 
Een ander voordeel van de nieuwe kassa is de snelheid, vooral van het (opnieuw) opstarten, maar ook van het bijna direct live staan van wijzigingen. Voorheen moest de kassa telkens opnieuw opgestart worden, bijvoorbeeld na het aanpassen van prijzen of het aanmaken van nieuwe knoppen.
 
Tot slot hebben wij er van leverancier Twelve een zgn. bonmodule bij gekregen, waardoor het niet meer nodig is om de papieren barbonnen achter de bar te hebben liggen. Dit scheelt veel werkruimte en zal hopelijk bijdragen aan een nog betere administratie. Ook is het heel makkelijk om een deel van een bon te voldoen als voorschot. Op de site van Twelve https://help.twelve.eu/hc/nl/articles/206196656-Handleiding-bonmodule is een handleiding te lezen en ook is er een instructiefilmpje beschikbaar.
 
Vragen of opmerkingen horen wij zoals altijd graag; [email protected]
 
Groeten,
De Barcommissie

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 521 2550

LTV De Merenwijk

Merendonk 173
2317 XW Leiden