Omzetting KNLTB CLubApp vindt plaats op donderdag 23 mei!

17 mei 2019


Beste leden,

Op donderdag 23 mei zal KNLTB ClubApp voor onze vereniging door de KNLTB worden vernieuwd. Onder KNLTB ClubApp vallen o.a. onze ledenadministratiesysteem, bardienstplanner en beheer website.  Voor u als clublid verandert er inhoudelijk niks, maar er worden wel twee handelingen van u verwacht. Op het moment dat de omzetting heeft plaatsgevonden zullen wij u hierover informeren en dient u de volgende stappen te doorlopen:

1. U moet de de KNLTB ClubApp (opnieuw) downloaden;
2. U moet een nieuw wachtwoord  aanmaken om in te loggen in de 'Mijn club' omgeving op de verenigingswebsite.

1. KNLTB ClubApp (opnieuw) downloaden
Het is nodig om de 'KNLTB ClubApp' opnieuw te downloaden op uw telefoon. We willen u daarom vragen om de huidige ClubApp van uw telefoon te verwijderen en de 'KNLTB ClubApp' te downloaden. U kunt één van de twee onderstaande links gebruiken om de KNLTB ClubApp te downloaden:

App store iOS link: https://itunes.apple.com/us/app/clubapp-1-8/id1450502339?l=nl&ls=1&mt=8
Play store Android link: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.lisa.knltb.app

Zorg dat u overal van op de hoogte bent via de KNLTB ClubApp
Maakt u al veel gebruik van de KNLTB ClubApp, dan weet u vast en zeker hoe onmisbaar de app is voor elk lid binnen een tennisvereniging. Het nieuws van uw club altijd binnen handbereik. Inzicht in toernooi-informatie en competitie uitslagen/standen. Eenvoudig toegang tot de ledenlijst van alle leden binnen uw club (om bijvoorbeeld een tennismaatje te vinden). En nog veel meer! Download de 'KNLTB ClubApp' daarom snel om te (blijven) genieten van alle handige functionaliteiten.

2. Maak een nieuw wachtwoord aan om in te loggen op de clubwebsite
U kunt dit doen op de website van de vereniging via de 'wachtwoord vergeten' knop aan de hand van uw bondsnummer of clublidnummer.

Op het moment dat de omzetting daadwerkelijk heeft plaatsgevonden zullen wij u via de website berichten. Wij hopen u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. 

Met vriendelijke groet, 

Het bestuur

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 521 2550

LTV De Merenwijk

Merendonk 173
2317 XW Leiden