Winterlidmaatschap

19 oktober 2020


Bij LTV de Merenwijk bestaat de mogelijkheid om gedurende de wintermaanden een winterabonnement af te sluiten zodat ook in deze periode lekker buiten gesport kan blijven worden!
 
Het winterlidmaatschap geeft van 1 oktober t/m 31 maart, mits het weer het toelaat*, toegang tot de banen van LTV de Merenwijk. Het lidmaatschap bestaat verder uit een spelerspas (inclusief inschrijving KNLTB) waarmee u 7-dagen in de week overdag en in de avond een baan digitaal kunt afhangen en waarmee u deel kunt nemen aan (interne) toernooien en verenigingsactiviteiten.  
 
Voor de maand november kennen we nu een aanvullende actie - lidmaatschap inclusief kennismakingslespakket. Voor maar €99,- ontvangt u het winterlidmaatschap en vier tennislessen bij onze tennisschool PTA
 
Winterabonnement

De kosten van het winterabonnement bedragen:  

Alleen lidmaatschap volwasssen €65
Alleen lidmaatschap jeugd €30
Lidmaatschap inclusief lespakket volwassen €99
   

Inschrijven kan direct via het digitale aanmeldformulier op onze website. Vermeld bij aanmelding dat u winter lid wilt worden. Heeft u aanvullende vragen omtrent het winterlidmaatschap neem dan contact op met onze ledenadministratie via [email protected]

Wilt u gebruikmaken van de november aanbieding, dan graag ook aanmelden voor het lidmaatschap via het digitale aanmeldformulier maar voor de lesaanbieding dient u zich apart aan te melden bij onze tennischool PTA via www.ptatennis.nl ([email protected])

 

*Let op: na periodes van regen, sneeuw, vorst en dooi kunnen banen langere tijd onbespeelbaar zijn ondanks eventueel goed tennisweer.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 521 2550

LTV De Merenwijk

Merendonk 173
2317 XW Leiden