Zomerchallenge | Jeugdactie | Hulpvraag.

11 mei 2023

Beste leden,

De Zomerchallenge 2023 gaat binnenkort van start en de Ledenwervingscommissie hoopt dit jaar hiermee nieuwe leden te werven voor onze mooie vereniging. 

Ken jij iemand in jouw omgeving die interesse heeft om kennis te maken met de tennissport en voor een aantrekkelijk tarief van €39 gedurende de maanden juni, juli en augustus lid te zijn van LTV? Voor €69 krijgen ze er ook 3 tennislessen bij. Attendeer hem of haar dan op de Zomerchallenge. 
Ze kunnen zich aanmelden via [email protected]

Tegelijk met de Zomerchallenge hebben we voor de jeugd ook een leuk aanbod. Voor €25 euro kunnen kinderen van 6 t/m 17 jaar 4 tennislessen volgen. Ze hoeven hiervoor geen materiaal aan te schaffen. Ze kunnen gebruikmaken van een aantal leenrackets die op de vereniging aanwezig zijn. Deze actie is vanaf mei en loopt door gedurende de zomer.
Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via [email protected] .

Hulpvraag!
We kunnen ons voorstellen dat de aanschaf van een racket voor een aantal mensen een drempel is om mee te doen aan de Zomerchallenge. Hierbij doen we een oproep aan alle leden om thuis te kijken naar rackets die niet meer worden gebruikt maar wel geschikt zijn als leenracket. Zo verlagen we de drempel voor mensen die wel interesse hebben maar geen hoge kosten willen maken. Rackets kunnen ingeleverd worden bij een van de bestuursleden. Alvast dank voor jullie inzet!

U kunt deze email en de bijgevoegde flyer natuurlijk delen met geinteresseerden, doe dat vooral!
We gaan binnenkort deze flyers verspreiden, en zoeken daarbij nog hulp. Wilt u meehelpen, laat het vooral even weten aan [email protected]!

Met sportieve groet,

de Ledenwervingscommissie
(José, Leanne en Thijs)

Flyer jeugd en volwassenen kennismaking tennis - 8 mei.pdf

Nieuwscategorieën Evenementennieuws Clubnieuws


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 521 2550

LTV De Merenwijk

Merendonk 173
2317 XW Leiden

KVK-nummer

40445058