Vrijwilligers - vacatures

VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK!

Wij zoeken enthousiaste leden die een handje willen helpen. Hieronder de vacatures die open staan:


COMMUNICATIECOMMISSIE

Voor de communicatiecommissie zijn we op zoek naar leden die het leuk vinden om de communicatie voor de vereniging te verzorgen middels berichten op de website en sociale media. Het doel van de commissie is om de leden op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen, maar ook ter promotie van de vereniging om nieuwe leden aan te trekken. Interesse of behoefte aan meer informatie neem dan contact op met Kirsten den Heijer via [email protected]

 

PARKBEHEER

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die ons park willen helpen onderhouden, denk daarbij aan:

  • het wegbrengen van papier/karton en glas in de daarvoor bestemde containers
  • het legen en schoonmaken van afvalbakken.
  • het aanvegen van paden, verwijderen van onkruid op de paden bij de tennisbanen etc.

Lijkt het je leuk om mee te helpen of heb je nog aanvullende vragen neem dan contact op met Hans Verkuylen via [email protected]

 

FUNCTIONARIS GEGEVENSBESCHERMING
 
De Functionaris Gegevensbescherming is een nieuwe functie die is ontstaan door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die per 25 mei 2018 effectief is geworden. De Functionaris ziet er op toe dat:
  • persoonsgegevens van leden en relaties van de vereniging niet misbruikt worden
  • er een duidelijke verdeling is van wie toegang heeft tot welke gegevens
  • de vereniging in alle processen aan de AVG voldoet
Ben je geinteresseerd in deze functie of heb je aanvullende vragen neem dan contact op met Jan Koppenhol via [email protected] of Kirsten den Heijer via [email protected].
 

BARCOMMISSIELEDEN
  • Dagvrijwilligers: de barcommissie zoekt enthousiaste leden die de club willen helpen als dagvrijwilliger. Op weekdagen van 12:30 tot 16:00 heeft de vereniging dagvrijwilligers nodig die diverse kleine werkzaamheden op en rond de kantine kunnen doen. Wil jij je steentje bijdragen of heb je vragen neem contact op via [email protected]. Voor deze bijdrage ontvang je een kleine verrgoeding. 
  • Chef keuken: de barcommissie is verder ook op zoek naar een enthousiaste chefkeuken die onze club en de barcommissie verder helpt. Tijdens de competitie en toernooien willen we lekker eten blijven verzorgen en daar hebben wij hulp bij nodig. Heb je interesse neem contact op met Mark Witkamp 06-22973323.   
  • Barplanning: de barcommissie wil ook graag versterkt worden met een vrijwilliger, die de planning van de bardiensten over kan nemen en de barcommissie komt versterken. Wil je meer weten stuur een bericht naar [email protected]  Uiteraard geldt ook hier dat voor vrijwilligerswerk een deel of de gehele bardienstverplichting komt te vervallen.  

 

HULP GEZOCHT VOOR ORGANISATIE EVENEMENTEN

Alle evenementen zijn hartstikke gezellig bij LTV De Merenwijk, maar zonder hulp van jou kunnen we niet! Wil je helpen om samen met andere enthousiaste leden evenementen te organiseren of te ondersteunen?  Stuur een mailtje naar [email protected]

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 521 2550

LTV De Merenwijk

Merendonk 173
2317 XW Leiden

KVK-nummer

40445058