Jeugd LTV de Merenwijk

Welkom op de jeugdpagina van LTV de Merenwijk!TENNISLESSEN

PTA- Prestige Tennis Academy verzorgt de tennislessen op onze club. De tennislessen worden gegeven volgens de Tennis Kids methode. Dit houdt in dat de kinderen per leeftijdscategorie ingedeeld zijn in een kleur. Dat begint vanaf 4 jaar in de kleur Blauw, vanaf 6 jaar Rood, daarna Oranje, Groen en Geel. Bij elke kleur zijn de ballen, het veld en het materiaal aangepast aan het kind. Op deze manier kunnen de kinderen de tennisvaardigheden het beste leren. Voor meer informatie over de kleuren klik hier

Voor meer informatie over de tennislessen klik hier 

JEUGDCOMPETITIE
Alle kinderen die lid zijn van LTV De Merenwijk en die les krijgen mogen deelnemen aan de competitie. De competitie wordt ingedeeld in de voor- en najaarscompetitie. De voorjaarscompetitie loopt van maart t/m juni en een najaarscompetitie begint in september en eindigt in oktober. De jongsten leden (t/m 12 jaar) kunnen deelnemen aan de World Tour. De World Tour is een competitie waar kinderen vanaf jonge leeftijd op een speelse manier kennismaken met de sport. Er wordt 6x gespeeld op een zondagochtend in het voorjaar en 6 x in het najaar.  De kinderen kunnen zich hier afzonderlijk voor inschrijven.

JEUGDEVENEMENTEN
Elk seizoen organiseren wij leuke evenementen speciaal voor de jeugd. Alle evenementen zijn voor onze jeugdleden gratis om aan mee te doen. Het is belangrijk voor de kinderen om veel tennismomenten te hebben. Wij organiseren evenementen puur voor de lol (zoals bowlen en het slaapfeest) of in wedstrijdverband (zoals pannenkoekentennis en de clubkampioenschappen). Alles is leuk om aan mee te doen voor kinderen van elk niveau.

FACEBOOK
Kijk ook eens op onze eigen facebook pagina: JeugdLTVdeMerenwijk


 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 521 2550

LTV De Merenwijk

Merendonk 173
2317 XW Leiden

KVK-nummer

40445058