Lidmaatschap

Wil jij ook de nieuwe Federer worden?  Geef je dan nu op als nieuw tennis lid bij LTV de Merenwijk !  We hebben een top aanbieding voor nieuwe leden, klik snel door en meld je nu aan !
 
Kijk bij contributies voor de aanbieding.
 
U kunt zich ook direkt aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen. 
 
Het lidmaatschap wordt per 1 januari 2019 automatisch weer voor 1 kalenderjaar verlengd.
 
Indien u aanstaand seizoen 2019 geen lid meer wilt blijven van onze vereniging, dan moet uw opzegging uiterlijk
31 december 2019 bij de ledenadministratie binnen zijn. Dit kan per e-mail aan [email protected],  graag met vermelding van de reden.
 
Na 31 december 2019 kunnen er geen opzeggingen meer worden geaccepteerd en bent u de contributie over het seizoen 2020gewoon verschuldigd.
 
Het is ook mogelijk om aan het begin van het seizoen (tijdelijk) donateur te worden. Voor €25,- per jaar kunt u niet-spelend lid worden (bijvoorbeeld door een langdurige blessure of zwangerschap), maar bent u wel van harte uitgenodigd om deel te nemen aan alle evenementen en activiteiten die door de vereniging worden georganiseerd. Wilt u op basis van een langdurige blessure of zwangerschap in aanmerking komen voor het donateurschap, dan dient u schriftelijk een aanvraag in te dienen, die door het dagelijks bestuur in behandeling wordt genomen. Het dagelijks bestuur zal beoordelen of u op basis van uw motivatie in aanmerking komt voor een tijdelijke donateurschap. Op het moment dat u wel weer kunt spelen dan kunt u uw donateurschap weer laten omzetten in spelend lid en dan hoeft u geen inschrijfgeld te betalen.
 
Donateurs die aanstaand seizoen weer spelend lid willen worden, dienen dit via e-mail of schriftelijk aan de ledenadministratie mee te delen met toezending  van een nieuwe pasfoto, dit eveneens voor  31 december 2019.
 
Vragen omtrent het lidmaatschap kunt u mailen aan: [email protected]
 
Download bestanden
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

071-5212550

LTV De Merenwijk

Merendonk 173
2317 XW Leiden