Lidmaatschap

LIDMAATSCHAP
LTV de Merenwijk is een echte familie- en vriendenvereniging. Iedereen is welkom! Onze vereniging wordt door velen gezien als een sportieve en gezellige vereniging waar er plaats is voor gezelligheid, het ontstaan van vriendschappen, het spelen van recreatief en competitief tennis en het deelnemen aan leuke en sportieve activiteiten. Er kan getennist worden van 1 januari tot 31 december, mits het weer het toelaat en of er geen onderhoud plaatsvindt aan de banen. 
 
LID WORDEN
LTV heeft ruimte voor nieuwe leden. We kennen geen wachtlijst, dus je kunt direct gaan tennissen. Wil je lid worden, maak dan gebruik van het digitale aanmeldingsformulier. Bij inschrijving dien je direct via het aanmeldformulier een pasfoto aan te leveren (uploaden) voor de spelerspas.   Na inschrijving ontvang je per e-mail een rekening via Club- Collect met diverse mogelijkheden om de contributie te betalen. Indien je gebruik wilt maken van het lesaanbod, dan dien je daarvoor separaat aan te melden via de website van onze tennisschool ptatennis.nl.
 
CONTRIBUTIE
De contributiebijdragen voor 2021 zijn:
 
SENIOREN vanaf 18 jaar
Senioren kennismakingspakket (afgelopen 3 jaar geen lid geweest)     € 155,--
Senior regulier     € 205,--
In 2023 ontvangen senioren een energieheffing     € 35,--
 
STUDENTEN
HBO+WO (na overleggen van de studentenpas)     € 160,-- 
   
ACTIE NIEUWE JEUGDLEDEN TOT 18 JAAR <eerste jaar>
Kennismakingspakket 4-5 jaar lidmaatschap + 10 lessen (niet eerder lid geweest)     € 75,--
Kennismakingspakket 6-17 jaar lidmaatschap + 17 lessen (niet eerder lid geweest)     €160,--

JEUGDLEDEN REGULIER TOT 18 JAAR <lidmaatschap na eerste jaar>
Junioren 5 t/m 9 jaar     € 70,--
Junioren 10 t/m 12 jaar      € 85,--
Junioren 13 t/m 17 jaar      € 105,--
 
OVERIG
Donateurs     € 25,--
                  
WIJZIGINGEN DOORGEVEN
Het wijzigen van een telefoonnummer of e-mailadres kan je gemakkelijk zelf doorvoeren via de website of de ClubApp bij ‘mijn profiel’ (wel eerst inloggen). Andere wijzigingen graag doorgeven per e-mail aan de ledenadministratie, [email protected] 
 
Alle leden krijgen een KNLTB pas. Vanaf 2019 is de ledenpas twee jaar geldig en staan er geen speelsterktes meer op. Ben je niet meer tevreden over de pasfoto dan kan je zelf een nieuwe foto uploaden via de ClubApp bij 'mijn profiel' (wederom eerst inloggen). De nieuwe foto zal dan bij vervanging van de ledenpas worden aangepast, maar is na akkoord wel direct binnen de ClubApp zichtbaar.  
 
LIDMAATSCHAP OPZEGGEN
Het lidmaatschap van LTV De Merenwijk wordt aangegaan voor de duur van één contributiejaar. Na dat contributiejaar wordt het lidmaatschap stilzwijgend met één jaar verlengd. Het contributiejaar loopt van 1 januari t/m 31 december.  Om het lidmaatschap te beëindigen dient u dat voor 31 december van het lopende jaar schriftelijk of per e-mail door te geven aan de ledenadministratie, [email protected] 
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 521 2550

LTV De Merenwijk

Merendonk 173
2317 XW Leiden

KVK-nummer

40445058