Lidmaatschap

Wil jij ook de nieuwe Federer worden?  Geef je dan nu op als nieuw tennis lid bij LTV de Merenwijk !  We hebben een top aanbieding voor nieuwe leden, klik snel door en meld je nu aan !
 
Kijk bij contributies voor de aanbieding.
 
U kunt zich ook direkt aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen. 
 
Het lidmaatschap wordt per 1 januari 2019 automatisch weer voor 1 kalenderjaar verlengd.
 
Indien u aanstaand seizoen 2019 geen lid meer wilt blijven van onze vereniging, dan moet uw opzegging uiterlijk
31 december 2018 bij de ledenadministratie binnen zijn. Dit kan per e-mail aan [email protected],  graag met vermelding van de reden.
 
Na 31 december 2018 kunnen er geen opzeggingen meer worden geaccepteerd en bent u de contributie over het seizoen 2019 gewoon verschuldigd.
 
Als u geblesseerd bent, zwanger of om een andere reden even niet kunt tennissen, dan hoeft u niet op te zeggen, maar kunt u donateur worden. Dan betaalt u € 20,- in plaats van de volledige contributie en meldt u zich opnieuw bij de ledenadministratie aan als u weer kunt tennissen. Zodoende blijft u slapend lid en hoeft u niet opnieuw inschrijfgeld te betalen bij aanmelding.
 
Donateurs die aanstaand seizoen weer spelend lid willen worden, dienen dit via e-mail of schriftelijk aan de ledenadministratie mee te delen met toezending  van een nieuwe pasfoto, dit eveneens voor  31 december 2018.
 
Vragen omtrent het lidmaatschap kunt U mailen aan: [email protected]
 
Download bestanden
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

071-5212550

LTV De Merenwijk

Merendonk 173
2317 XW Leiden
Nederland